EDUMERA UTBILDNING AB

Med fokus på framgångsrika möten!

Edumera Utbildning AB erbjuder skräddarsydda kurser, föreläsningar och seminarier som behandlar kundrelationer, interkulturella möten, teamutveckling och svåra samtal/konflikthantering.

Edumera Utbildning AB grundades 2003 av Eva Gyllensvaan och har sedan dess levererat kurser och föreläsningar med hög kvalitet. Idag finns ett tiotal kunniga och pedagogiska konsulter i Edumeras nätverk.

Våra föredrag, seminarier och kurser är faktabaserade och presenteras på ett pedagogiskt och lättsamt sätt. Åhörarna får med sig en rejäl dos nya praktiska kunskaper att använda i sitt arbete varje dag. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, kreativa övningar, glada skratt och aha-upplevelser, allt i ett medryckande tempo där ingen kan sitta oberörd.

Vår ambition är att skapa innehållsrika och lärande situationer som räcker långt utanför kurslokalen. Därför anpassar vi alltid innehåll och utförande utifrån kundens speciella behov och önskemål.

Med vår aktiverande och moderna pedagogik blir kursdeltagarna delaktiga. Edumeras kurser lämnar ingen oberörd.

Vi vänder oss till företag, myndigheter, förvaltningar och andra organisationer som behöver utveckla sin kompetens på ett effektivt sätt.

Eva Gyllensvaan